Friendshiptoernooi

Op zaterdag 16 juni houdt Het Zeeuwse Honk

weer een gezellig Softbal Friendship toernooi.

 

Wat inmiddels uitgegroeid is tot traditie zal ook dit jaar natuurlijk weer plaatsvinden en wel op 16 juni 2018.

Deze zaterdag staat in het teken van het Friendship toernooi waarbi, zoals de naam het al zegt, sportclubs of vriendenteams, die op een andere wijze verbonden zijn met het Zeeuwse Honk, in een "vriendschappelijke setting" proberen de 1e prijs binnen te slepen.

Het beloofd weer een superleuke en gezellige dag te worden met, nadat de finale is gespeeld, weer een heerlijke etentje. 

We willen alle sportclubs, die hun basis op Sportpark De Oude Vaart hebben of elders en ook spelers die met een team willen komen van harte uitnodigen om op 16 juni met een eigen team van tien mensen (minimaal 9) deel te nemen aan dit evenement. Er zijn geen kosten aan het toernooi zelf verbonden. Als u wilt, mag u met uw team vooraf ook eens komen oefenen, samen met één van onze coaches.

Softbal is een leuk en ontspannend spel, waaraan iedereen kan meedoen. U kunt natuurlijk ook ouders van leden, of vrienden vragen. Zolang er maar een team van negen mensen van uw club van de partij is, en natuurlijk supporters!

We hopen dat we dit jaar nog meer teams kunnen verwachten ! U bent er de hele dag mee ‘onder de pannen’ en na afloop is er lekker eten (tegen een kleine vergoeding, daarover later meer) en een prijsuitreiking.