Welkom bij het Zeeuwse Honk

50 jaar Jubileum "Het Zeeuwse Honk"

Op 23 mei 2019 bestond de vereniging 50jaar en dat hebben we gevierd met een groot feest in het weekend van 24 en 25 mei mede mogelijk gemaakt door:

Dries Hamelink B.V. Tekstbuffet Cafe de Groote Slock
van Fraeijenhove B.V. Ranschaert Bodyline Health Center
De Hoop B.V. M.R.T. metals La Beaute
Kaja's Stichting ROAT Hamelink Osteophatie
van der Poel B.V. Garage Cappendijk Toyota Sligro
Admin Tax Stams Fysio Therapie Doppegieter B.V.
Slagerij Schneider Cafe Driewegen Bucky's Grill Catering
Tidi Graphics Henno Cysouw Mondo Taalbureau
Yara Sluiskil B.V.

 

Dankwoord aan iedereen.

Terwijl de foto’s aan het uploaden zijn in het album van onze Facebook pagina, denk ik aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan een succesvol jubileum weekend.

Met verwondering kijk ik de foto’s één voor één verder. Schitterende plaatjes met blije gezichten, softbal acties, oude bekenden, etenswaren, de D.J., en spelende kinderen op een kolossale hindernisbaan.

Hoe kan ik in woorden uitdrukken wat de jubileum commissie allemaal voor Het Zeeuwse Honk heeft betekend?

Tenten opzetten, velden uitzetten, inkopen, schoonmaakwerkzaamheden, hapjes (laten) maken en ophalen, programma opstellen, uitnodigingen sturen, coördineren van het feestweekend, BBQ’en, bedienen, opruimen, sponsoren binnenhalen, fotograferen en veel meer.

Eigenlijk teveel om op te noemen wat jullie allemaal mogelijk hebben gemaakt en wat een feest was dat……..en wat ben ik jullie daar dankbaar voor.

Bedankt aan alle sponsoren / donateurs die Het Zeeuwse Honk hebben ondersteunt en hopelijk in de toekomst dat ook blijven doen.300_foto_dankwoord_jubileumfeest.jpg

Bedankt aan het publiek, alle participanten, de oude ballen en al de lieve reacties die we mochten ontvangen.

Speciale dank aan onze vrijwilligers die zich belangeloos ingezet hebben om samen met de jubileumcommissie te zorgen voor een onvergetelijk 50 jaar jubileum feest.

Namens het bestuur van Het Zeeuwse Honk,

Bedankt en tot………

 

 500_kantine_50_jaar.jpg

Voor de volledige clubgeschiedenis klikt u op onderstaande link: Historie

 

Honk-, of softbal is een laagdrempelige sport. Jong en oud kunnen de sport beoefenen. Naast het sportieve element heeft de vereniging een hoog sociaal karakter.  In beweging zijn, presteren en plezier hebben gaan in onze sport hand in hand en bevordert daardoor de integratie tussen verschillende groepen mensen.

Het biedt daarnaast ook een prima alternatief op sportgebied in de zomermaanden wanneer de meeste takken van sport een zomerstop houden.

 

Het Zeeuwse Honk

Het Zeeuwse Honk is een honk- en softbalvereniging waar iedereen, jong en oud, al 50 jaar welkom is om kennis te maken met honk- en softbal, of aan de "slag" te gaan in één van onze competities. Laat u verrassen door het spelinzicht en tactiek die nodig zijn bij deze sport.

We hebben een senioren honkbal team, een jeugd team en een softbal slowpitch mix (dames en heren) team. Naar alle waarschijnlijkheid starten we in 2020 met een dames softbalteam.

Kom eens kijken bij een van onze thuiswedstrijden of tijdens een training. De trainingen vinden allen plaats op woensdagavond.

Het is dan ook erg gezellig in onze kantine!

300_kampioensfoto_junioren.jpg

Honkbal en softbal gaat door als de meeste andere sporten stoppen!

De Nederlandse competitie start half april en loopt tot begin oktober, met een stop van vier weken in juli/augustus.

We spelen Nederlandse competitie met een aspirantenteam en een herenteam.

Daarnaast is er een slow pitch softbal team dat speelt in de Belgische competitie.

GA DOOR MET SPORTEN IN DE ZOMER EN GA HONKBALLEN OF SOFTBALLEN!